Απόψεις

Απάντηση του δήμου Ιωαννιτών σε σχόλια του Ηπειρωτικού Αγώνα

Η δημοτική αρχή απαντά στα σχόλια του Ηπειρωτικού Αγώνα για την κακή κατάσταση των οδοστρωμάτων, την ανεπάρκεια του φωτισμού, τις ελλείψεις του αστικού εξοπλισμού κ.ά.

Σε πρόσφατα δημοσιεύματα της έγκυρης εφημερίδας σας στην στήλη με τίτλο «Τσιμπίδα» ορθώς αναφέρεστε σε προβλήματα της πόλης μας που έχουν άμεση σχέση με την συντήρηση των υποδομών της, όπως των οδοστρωμάτων, του φωτισμού, του αστικού εξοπλισμού κ.λπ.

Η προσπάθεια του Δημάρχου της Διοίκησης του Δήμου και της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Εργοταξίου και του προσωπικού της για την συντήρηση των υποδομών αλλά και των εγκαταστάσεων του Δήμου σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου είναι συνεχής, φιλότιμη και επίπονη. Οι ελλείψεις προσωπικού και κυρίως εξειδικευμένου προσωπικού δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα.

Παράλληλα με την αρθρογραφία σας θέτετε και ένα πολύ σημαντικό θέμα. Τον τρόπο συντήρησης των έργων και των υποδομών της πόλης διαχρονικά, έγκαιρα, όχι μετά την διαπίστωση βλαβών ή αστοχιών και τον συντονισμό που απαιτείται  για την διαδικασία αυτή.

Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί διαρκώς να βρει τις κατάλληλες λύσεις για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος καθώς σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και την εικόνα της πόλης προς τους επισκέπτες της.