Απόψεις

Με μουλάρι φέρνουν το ταρτάν;

Όταν πριν λίγες εβδομάδες απευθύναμε στον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ το ερώτημα για το έργο του ταρτάν στους «Ζωσιμάδες», μας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του οφείλεται στην αναμονή του εργολάβου να παραλάβει τις βαλβίδες από το εξωτερικό. Και με… μουλάρια να ερχόταν, θα είχαν φτάσει τόσες εβδομάδες, αλλά είμαστε σίγουροι πως και να ρωτήσουμε, πάλι κάποια δικαιολογία θα υπάρχει. Αυτή τη φορά μπορεί να μας πουν για τον καιρό, για παράδειγμα, που δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση των εργασιών. Αυτό που βλέπουμε, πάντως, είναι πως δεν πιέζει και κανένας ιδιαίτερα, από τη στιγμή που δε δημιουργείται πρόβλημα στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΠΑΣ Γιάννινα. Ίσως γιατί ορισμένοι θεωρούν πως το ταρτάν στον στίβο είναι απλώς ντεκόρ για να αναδεικνύεται ο χλοοτάπητας.

Το σίριαλ του φιλέ

Και μια που καταπιαστήκαμε με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, σίριαλ έχει γίνει η αντικατάσταση του φιλέ του βόλεϊ στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Κοντεύει χρόνος από τότε, που τα σωματεία εξασφάλισαν τη δέσμευση για την αντικατάστασή του, αλλά ακόμη οι αθλητές αγωνίζονται σε έναν φιλέ, που μοιάζει με… πολυτραυματία από τα δεσίματα, που έχει πάνω του, για να είναι σε μια υποφερτή κατάσταση και να μπορούν να γίνονται τα παιχνίδια. Για το ύψος, να μην το συζητήσουμε. Από σημείο σε σημείο είναι διαφορετικό.

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ του φιλέ είναι πως προμηθεύτηκαν φιλέ και στυλοβάτες, αλλά, όταν έφτασαν, διαπίστωσαν πως είναι για εξωτερικό χώρο. Και τώρα πρέπει να επιστραφούν και να γίνει νέα παραγγελία. Μ’ αυτά και μ’ αυτά θα περάσει μία ακόμη χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

Επαναδημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου