Απόψεις

Ζητείται ενημέρωση

Ταχύτατη ήταν η αντίδραση της δημοτικής αρχής στην απόφαση της Αποκεντρωμένης σχετικά με τη ΔΕΥΑΙ, αλλά ακόμη αναμένουμε απάντηση στο γιατί καθυστερεί η διαμόρφωση του παλιού «Χατζηκώστα» για τη μεταφορά εκεί του 1ου νηπιαγωγείου και του Σχολείου Αναπήρων Παίδων.

Μέχρι σήμερα δεν έχει κανείς ενημερώσει υπεύθυνα γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Μάλιστα, ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Παντελής Κολόκας ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι τον Απρίλιο, όταν παραιτήθηκε, είχε εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης των παλιών οικημάτων. Όμως από τότε δεν έγινε τίποτα, αν και προφανώς ήταν γνωστό πως η μεταφορά του νηπιαγωγείου θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν εκκρεμότητες, που δεν επιτρέπουν να γίνει η εγκατάσταση των προκατασκευασμένων κτιρίων ή να απαιτείται ακόμη περισσότερος χρόνος. Όμως κανείς από τη δημοτική αρχή, γιατί η ευθύνη είναι συνολική, δεν έχει κάνει τον κόπο να εξηγήσει τι συμβαίνει. Πολύ πιθανόν η επιλογή να ήταν λανθασμένη από την αρχή, αν σκεφτεί κανείς ότι στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, θα προλαβαίναμε να χτίσουμε καινούριο νηπιαγωγείο.

Σχετικά άρθρα

Τα πάνω – κάτω με την οριοθέτηση της Παμβώτιδας

Επαναφέρει την ανάγκη σημειακών αλλαγών στην οριοθέτηση

Ζητά πρωτοβουλίες για αιθαλομίχλη και ακρίβεια