Ο Αλέξανδρος Λώλης με τον ρεπόρτερ της NOVA Γιώργο Αργυρόγλου
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Αλ.Λώλης: Στον ΠΑΣ άξιζε κάτι καλύτερο και όχι η ήττα από τον ΠΑΟΚ

Ο Αλέξανδρος Λώλης τόνισε ότι ο ΠΑΣ δεν άξιζε την ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα κυνηγήσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε: «Σε αυτό το παιχνίδι δεν αξίζαμε την ήττα. Η ομάδα μας είχε στόχο τη νίκη και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εντάξει, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πολύ ποιότητα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πιο έτοιμη από εμάς γιατί έπαιξε περισσότερα παιχνίδια. Το παιχνίδι κρίθηκε από κάποια δικά μας λάθη. Δεχθήκαμε ένα πολύ φθηνό γκολ στην αρχή, εκεί έπεσε λίγο η ψυχολογία μας. Καταφέραμε να κάνουμε το 1-1. Ύστερα, πάλι, χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα, σε μια αντεπίθεση, κόντραρε η μπάλα, ήταν λίγο περίεργα τα γκολ που δεχθήκαμε».
Σε ερώτηση ότι ο ΠΑΣ μετά το 1-1 έβγαλε προσπάθειες και αντίδραση, απάντησε: «Βγάλαμε αντίδραση και σε κάθε παιχνίδι βγάζουμε αντίδραση είτε είμαστε με ένα ή δύο γκολ πίσω. Σίγουρα βγάζουμε αντίδραση και κυνηγάμε πάντα τους βαθμούς. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν τα καταφέραμε. Είναι ομάδα με πολύ ποιότητα που καταφέρνει να τελειώνει όλες τις φάσεις και το έδειξε αυτό σήμερα».
Μιλώντας για τη συνέχεια ο Αλέξανδρος Λώλης τόνισε: «Έχουμε ένα ντέρμπι εντός εισαγωγικών με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα είναι πιο δύσκολα γιατί υπάρχει κούραση. Μετά έρχεται στα Γιάννινα Κυριακή ο Ολυμπιακός. Εμείς στα δύο αυτά παιχνίδια θα παλέψουμε για τους έξι βαθμούς, θα τους κυνηγήσουμε τους βαθμούς, η ομάδα δείχνει ότι δεν τα παρατάει ποτέ, βγάζει ποιότητα στο γήπεδο, θα έρθει το καλό αποτέλεσμα. Αφού δεν ήρθε σήμερα μας το χρωστάει».

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ