Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Από το γυναικείο μπάσκετ στο γυναικείο βόλεϊ ο Γ. Μάστακας

Το γυναικείο μπάσκετ για χάρη του γυναικείου βόλεϊ αφήνει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Γιώργος Μάστακας.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους τον Γ. Μάστακα για τη μεγάλη και σημαντική συνεισφορά του στην προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία 3,5 χρόνια ως πρoέδρου της διοικούσας επιτροπής και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, η οποία από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, δηλώνοντας ότι όλοι θα είναι αρωγοί της νέας αυτής προσπάθειας.
«Μοναδικός στόχος και μέλημα των μελών του Δ.Σ. της ομάδας είναι να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μια επιτυχημένη πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας μας περήφανο για τις “κοριτσάρες με τον ταύρο στη φανέλα”», σημειώνει η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, κάνοντας γνωστό ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του νέου Δ.Σ. της ομάδας.
Ευχαριστίες στον Γιώργο Μάστακα για την προσφορά του στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του σωματείου και εν γένει στο γιαννιώτικο γυναικείο μπάσκετ απευθύνει και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοινώνοντας τη μεταπήδησή του στη διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μαζί με τη Μαρία Μπράγια θα συνεχίσουν την ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ στην πόλη μας. «Στόχος όλων μας παραμένει η ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, και η εκκόλαψη νέων μικρών αθλητών στα αυστηρά πλαίσια του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπως επιτάσσει ο σκοπός μας», καταλήγει ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ.