ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Με guest star τον Dino Jelusick το 7th Castle Rock Festival

Με guest star τον Dino Jelusick, που θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του στις 6 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου το 7o Castle Rock Festival.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, και περιλαμβάνει σειρά συναυλιών αλλά και την κινητή μουσική σκηνή, που για μια ακόμη φορά θα διασχίσει τις οδούς Δωδώνης και Αβέρωφ, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με τους Joana Rock band. Την ίδια μέρα, η μουσική βαρκαρόλα Rockarolla θα παρουσιάσει τους Lioneye, ενώ στο πάρκο, στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Δ. Φιλοσόφου, θα βρεθούν οι Krotalarta και Rock n Vox. Η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει με πάνω από 60 μουσικής επί σκηνής και τους Cherry Ties και Elephant.
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 8.45 το βράδυ, θα γίνει στο Μουσείο Αργυροτεχνίας η προβολή του ντοκιμαντέρ «By the lake», μια παραγωγή του typos-i.gr σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσαντίκου και αρχισυνταξία Βαρβάρας Αγγέλη. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η ροκ σκηνή των 80s και 90s live. Συμμετέχουν (με τη σειρά που εμφανίζονται στο «By the lake») οι Βαγγέλης Αγγέλης, Deans, Gold Fingers, Χρ. Παρλαπάς, Spider Kickers, Fuzzy Nerds. Θα ακολουθήσει 80’s – 90’s Party (Disco TAIGA): DJ set: Philippos Raptis. Guest: DJ Kostis.
Στο πλαίσιο του Ioannina Rock City, την ίδια ημέρα, από τις 5.30 το απόγευμα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα της classic – hard rock σκηνής Into the Arena, Red Dice, JPG Edouarth, Bloodvault, Delusion και Felony Case.
Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, της συναυλίας του Jelusick θα προηγηθούν στις 7.30 το απόγευμα, οι One step from the edge, Emerald, Neperia και ο George Gakis & The Troublemakers, με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου «Parallel Dimensions».
Ο Dino Jelusick (Dino Jelusić) είναι ροκ τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός από την Κροατία. Ήταν ο ιδρυτής, ο κύριος τραγουδοποιός και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Animal Drive, το οποίο δημιουργήθηκε το 2012 και διαλύθηκε το 2020. O Jelusick έγινε μόνιμο μέλος του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Trans-Siberian Orchestra από το 2016. Συνεργάστηκε επίσης με τους Gus G., Mike Mangini, George Lynch, Will Hunt, Jeff Scott Soto, Joel Hoekstra, Steve Smyth, Jon Oliva, Kip Winger, John Macaluso, Deen Castronovo, Phil Demmel, Mike Portnoy, Henrik Linder, Justin Johnson, Tony Franklin, Kyle Hughes, Virgil Donati, Kiko Loureiro, Jordan Rudess, David Coverdale, Tommy Aldridge, Reb Beach, Michele Luppi και άλλoυς.
Στον Πολιτιστικό Πολιχώρο «Δ. Χατζής», από τις 5.30 το απόγευμα, στην εναλλακτική σκηνή θα ανέβουν οι Tempted, Casting Mules, Coins and Balloons, Mozes Remax, Petros Fuzzhead (Full band), Spellbound και Ask Tomorrow.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις. Το Πνευματικό Κέντρο ευχαριστεί τους χορηγούς και τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο Ioannina Rock City για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή και όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, που αφιλοκερδώς στηρίζουν το Castle Rock Festival.
Μεγάλος Χορηγός: ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Με την ευγενική χορηγία Ολύμπιον Κέντρο Θεραπείας και Αποκατάστασης, Disco Taiga, Viozois.

Σχετικά άρθρα

Εντός αιθούσης λόγω καιρού ο Dino Jelusick

Ηπειρωτικός Αγών

Με Jelusick και σύσσωμη την τοπική ροκ σκηνή