Πολιτισμός

Χατ Τρικ στον Πολυχώρο Αγορά – Κλήρωση πρόσκλησης

Οι Χατ Τρικ, το καταραμένο τρίο που φτιάχτηκε στη Θεσσαλονίκη και εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζεται και πάλι να δράσει, ερχόμενο στη Μουσικη Σκηνη Πολυχώρος Αγορα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Μπάσο, κιθάρα, ντραμς και δυο φωνές, πανκ ροκ στα καλύτερά του από μια ροκ εν ρολ συμμορία, που εδώ και 13 χρόνια τραβάει τον δικό της αυτοκαταστροφικό δρόμο, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της.
Το live θα ανοίξουν οι The Titz, μια νεοσύστατη πανκ ροκ μπάντα από τον Πειραιά. Ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την rock n roll και ethnic κουλτούρα, συνθέτουν μια οικεία ατμόσφαιρα συνυφασμένη με ξέφρενο χορό και αλκοόλ.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ (early bird- μόνο στο Manthos Optical, Αβέρωφ 16) και 8 ευρώ (υπόλοιπη προπώληση, ταμείο). Εισιτήρια προπωλούνται, εκτός από το Manthos Optical, στο Music Shop «Giorgio» (Στοά Ορφέα), Rock Bass Club (Αετορράχης 16),
Modern Music School Ioannina (Ναπ. Ζέρβα 65) και Beatnik (Ανεξαρτησίας 121).

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Χατ Τρικ. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Χατ Τρικ» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών