ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Καταραμένοι» με τις Όλγα Μπαλωμένου και Λαμπρίνα Πρεβεζιάνου

Μια μουσική παράσταση για αφηγητή, σοπράνο και πιάνο, με τον τίτλο «Καταραμένοι», παρουσιάζει η Μουσική Σχολή Κωνσταντίνος Λεοντάρης την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στον νέο της χώρο στην οδό Λ. Σωμάκου 4.

Η Όλγα Μπαλωμένου στο τραγούδι και η Λαμπρίνα Πρεβεζιάνου στο πιάνο παρουσιάζουν μια παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη των ανθρώπων αυτών, στο όνομά τους, στην ψυχή τους. «Είναι ο Γιαννούλης ο τρελός του χωριού. Είναι ο Άλαν ο ανώμαλος. Είναι ο Πιερ που του έλαχε να γεννηθεί στρατιώτης. Είναι η ανώνυμη γυναίκα που της έλαχε να γεννηθεί με κόκκινα μαλλιά στον λάθος αιώνα. Είναι η μάγισσα. Είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που πέρασαν τη ζωή τους υπό τη σκιά ενός κατασκευασμένου στίγματος, μιας κοινωνίας που τους καταδίκασε για το φύλο τους, το χρώμα τους, τους έρωτές τους. Είναι οι απόβλητοι, οι αταίριαστοι, αυτοί που δε χώρεσαν στα κοινωνικά κατασκευάσματα, και ως εκ τούτου γεννήθηκαν, έζησαν και πέθαναν καταραμένοι».
Είσοδος 5 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651310899 καθημερινά, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, ή στο e-mail της Σχολής kwnstantinosleontaris@gmail.com.

Σχετικά άρθρα

«Χωρίς πυξίδα» στην ΕΗΜ

«Το ταξίδι ενός Κεμάλ» στο Βυζαντινό Μουσείο