ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Τι είναι ο άνθρωπος!…» από τους «Αθεράπευτους»

Ένα ανθολόγιο θεατρικών αποσπασμάτων, διασκευών και μονοπράκτων, με τίτλο «Τι είναι ο άνθρωπος!...», πρόκειται να παρουσιάσει το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οἱ Αθεράπευτοι».

Πρόκειται για μια ενιαία παράσταση εν είδει «κωμικο-τραγικού» θεατρικού περιπάτου, μια ιδέα που υπηρετούν εδώ και 13 συναπτά χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2010, γι’ αυτό και η παράσταση θα έχει επετειακό χαρακτήρα.
Το υλικό αντλείται από έργα των Νηλ Σάιμον, Γιώργου Τζαβέλλα, Χόλγουορθ Χαλ & Ρόμπερτ Μίντλμας, Λέοντος Τολστόι και Γιάννη Ξανθούλη, σε επιμέλεια Δημήτρη Παππά. Ερμηνεύουν οι Δημήτρης Παππάς, Αγγελική Κουτσοθανάση, Χρήστος Τσολίγκας, Μαρία Μπέλλου, Άγγελος Πεζοδρόμος, Βύρων Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Κόλλιας, Νίκη Παπανικολάου, Βάσω Παναγή, Ελένη Μαύρου, Δημήτρης Σμπόνιας, Πέγκυ Σούλη, Κατερίνα Τριανταφυλλίδη, Χαρά Τσορδιά, Ειρήνη Βουρλιώτη, η οποία σχεδίασε και την αφίσα, Ελένη Τζιαφερίδου, Γιώργος Διαμάντης, Γιώργος Τσάκας, Φίλιππος Παππάς, Σπύρος Σιούτας και Χριστίνα Μαύρου.
Το «Τι είναι ο άνθρωπος!…» θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ.
Γενική είσοδος 8 ευρώ, προπώληση από viva.gr 7 ευρώ και προπώληση από «Αθεράπευτους» 6 ευρώ. Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων 6981981058 και 6981981067.

Σχετικά άρθρα

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» και αυτή την Κυριακή

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» από τους «Αθεράπευτους»

«Ο Καλός Άνθρωπος του Σε Τσουάν» από τους Αθεράπευτους