ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μπάμπης Στόκας-Μελίνα Κανά στο Stage

Δυναμικά μπαίνει στο 2019 το Stage, με τους Μπάμπη Στόκα και Μελίνα Κανά να εμφανίζονται το Σάββατο 12 Ιανουαρίου μαζί επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί με τη συνεργασία του Οδυσσέα Ιωάννου.

Τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό τους ρεπερτόριο, που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και σπουδαία τραγούδια μεγάλων δημιουργών, που μας συσπειρώνουν γύρω από ένα κοινό αίσθημα. Με ενωτική διάθεση, μας καλούν να θυμηθούμε τις αναφορές μας και να τραγουδήσουμε λόγια και μελωδίες από όλο σχεδόν το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.
Ηλεκτρικές μπαλάντες εναλλάσσονται με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια, ορισμένα από τα οποία θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά, σε ένα πρόγραμμα, που, μέσα από τα ξαφνιάσματα και τις εκπλήξεις του, θα ανακαλύψουμε ξανά τα τραγούδια της ζωής μας.
Μαζί τους οι μουσικοί Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες, Γιώργος Παχής, στο μπουζούκι, Αλέξανδρος Κούρος στα ντραμς, Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο, Δημήτρης Καρασούλος στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 το βράδυ και το live θα ξεκινήσει στις 10.30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live των Στόκα-Κανά. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Στόκα-Κανά» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail, με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Με ομιλία του Π. Χιώνη και συναυλία της Μ. Κανά

Ηπειρωτικός Αγών

Vodka Juniors και Bad Movies στο Stage (Κλήρωση πρόσκλησης)

Αναβάλλεται η συναυλία των Μπλε