ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Φροσύνη» και «Πασού» έρχονται για να συγκλονίσουν

«Φροσύνη» και «Πασού», δύο διαφορετικές γυναίκες με κοινό σημείο τον έρωτα για τον ίδιο άνδρα.

Δύο μονόλογοι, που έρχονται στο «Καμπέρειο» θέατρο την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο του κύκλου μονολόγων «Ο Λόγος στη Γυναίκα», που παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Η γυναίκα θρύλος των Ιωαννίνων και η ηθική αυτουργός του πνιγμού της ζωντανεύουν από τη Σύνθια Μπατσή και θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής δύο διαφορετικές εκδοχές, που θα συγκλονίσουν το κοινό. Στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής η «Φροσύνη» και στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου η «Πασού» έρχονται να ρίξουν φως στη σκληρή, αμφιλεγόμενη, αλλά αληθινή αυτή ιστορία, που δε θα αφήσει ασυγκίνητους τους θεατές.
Τα κείμενα είναι του Στέφανου Παπατρέχα, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία με τον Λάζαρο Βαρτάνη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Έλλης Εμπεδοκλή, η μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη, ο σχεδιασμός φωτισμών των Λευτέρη Παυλόπουλου (στη «Φροσύνη») και της Ευγενίας Μακαντάση (στην «Πασού»), βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Αλέξανδρος Καναβός, οι φωτογραφίες και τα βίντεο της Ναταλίας Β. και ι σχεδιασμός της αφίσας και τα γραφιστικά της Λιλής Νταλανίκα. Στην παράσταση «Φροσύνη» ακούγεται η φωνή του Αιμίλιου Χειλάκη και στην «Πασού» της Λυδίας Φωτοπούλου.
Κρατήσεις θέσεων και προμήθεια ηλεκτρονικών εισιτηρίων στο www.viva.gr.
Τιμές εισιτηρίων 10 ευρώ γενική είσοδος, 7 ευρώ μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών και 3 ευρώ κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ.
Για την είσοδο στο θέατρο απαιτείται ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Σχετικά άρθρα

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο

«Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Μπαίνει ο σπόρος για ένα νέο κλειστό θέατρο