ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Κέρδισε το χειροκρότημα και… ετοιμάζει βαλίτσες

Το χειροκρότημα κέρδισαν το βράδυ της Τρίτης οι συντελεστές του έργου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Καλιφόρνια Ντρίμιν», που έκανε πρεμιέρα στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Η παράσταση που θα περιοδεύσει σε χωριά και πόλεις της Ηπείρου, αλλά και σε αρκετές πόλεις σε όλη τη χώρα, παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστου Χρήστου, σε ένα πολύ μεγάλο κοινό της πόλης, που σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και για τον πολιτισμό της χώρας μας, βρέθηκε στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, γεμίζοντας τις κερκίδες.
Την παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, οι αντιπεριφερειάρχες Αγνή Νάκου και Κώστας Σιαράβας, ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Χριστίνα Κωτσαντή και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και εκατοντάδες πολίτες, που απόλαυσαν τις ερμηνείες των τεσσάρων ηθοποιών, σε μια παράσταση που στέλνει στον θεατή πολλά μηνύματα, προσφέροντας άφθονο γέλιο.
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, οι συντελεστές της παράστασης ετοιμάζουν βαλίτσες για την περιοδεία που ξεκινά από την Πρέβεζα την Κυριακή 26 Ιουλίου για να ταξιδέψει στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο