ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Πρώτη για το «The Soul of Epirus» στη Βήσσανη

Δύο κορυφαία ονόματα στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής συναντώνται στη Βήσσανη του δήμου Πωγωνίου, παρουσιάζοντας το ερχόμενο άλμπουμ-ντουέτο τους με τίτλο «The Soul of Epirus» (Η ψυχή της Ηπείρου).

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Βασίλης Κώστας ενώνουν το ταλέντο τους και μας παρουσιάζουν μια δουλειά, που θα μας ταξιδέψει σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια, σε ένα άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη σε Ελλάδα και Αμερική.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον δήμο Πωγωνίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου, την Τρίτη 13 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στη Βήσσανη, με ελεύθερη είσοδ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μερικά από τα κομμάτια του δίσκου και θα γίνει συζήτηση σχετικά με το άλμπουμ. Στο πάνελ θα συμμετέχουν οι Πετρολούκας Χαλκιάς και Βασίλης Κώστας, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου Γρηγόρης Άρμπιρος και η πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Artway – Τεχνότροπον Έλλη Ρουμπέν.

Σχετικά άρθρα

Τιμή στον Πέτρο Λούκα – Χαλκιά και σε 14 ακόμη μουσικούς

Ηπειρωτικός Αγών

Παρουσίασε τις «Όψεις της ψυχής» στην Κληματιά

Ηπειρωτικός Αγών

Υποψήφιος για Grammy με ευχές από τον Δήμο Πωγωνίου