Πολιτισμός

Προπώληση εισιτηρίων για «Ίων» και «Αντιγόνη»

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις «Ίων» του Ευριπίδη και «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, οι οποίες θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, που οργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Ο «Ίων» ανεβαίνει στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, από το Θέατρο Άλφα – Ιδέα. Τον Ίωνα και επτά ακόμα ρόλους ερμηνεύει ο περσινός νικητής του Βραβείου «Δημήτρης Χορν» Κωνσταντίνος Μπιμπής. Στο ρόλο της Κρέουσας η Δήμητρα Χατούπη. Μαζί τους, δημιουργώντας ένα ζωντανό ηχοτόπιο, ο κορυφαίος μουσικός κρουστών Νίκος Τουλιάτος. Μετάφραση και σκηνοθεσία Ιόλη Ανδρεάδη. Τιμές εισιτηρίων 14 ευρώ κανονικό και 10 ευρώ μειωμένο.
Η «Αντιγόνη» ανεβαίνει επίσης στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, σε μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη και σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, από την «Ομάδα Σημείο Μηδέν». Παίζουν οι ηθοποιοί Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Έλλη Ιγγλίζ, Ανδρομάχη Φουντουλίδου, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ρόζυ Μονάκη, Στέλιος Θεοδώρου – Γκλίναβος. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων από το κιόσκι στην κεντρική πλατεία (12.00-15.00 και 19.00-21.30). Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5 – Αρχοντικό Πυρσινέλλα, τηλ. 2651025670, ώρες γραφείου).

Σχετικά άρθρα

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων – Με 14 παραστάσεις ο «Ερασιτεχνικός Μάιος»

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»