Πολιτισμός

Μιχάλης Ρακιντζής με τζαζ διάθεση (Κλήρωση προσκλήσεων)

Μετά από πολλά χρόνια, ο Μιχάλης Ρακιντζής έρχεται στα Γιάννενα για ένα live με full band και ως συνήθως, κάτι διαφορετικό. Tο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, προσαρμόζοντας αγαπημένα και γνωστά κομμάτια του σε νέες φόρμες.

Με τον πιο γλυκό ήχο του σαξοφώνου, του πιάνου, του κοντραμπάσου και των κρουστών, θα «περπατήσει» το κοινό σε ρυθμούς jazz, swing και bossa.
Μαζί του ο Πέτρος Χατζηγεωργίου στο πιάνο, ο Γιώργος Πανταλός στα πλήκτρα, ο Αδάμ Δόγκας στο σαξόφωνο, ο Χάρης Πανταζής στο κοντραμπάσο και ο Γιάννης Νοταράς στα ντραμς.
Ώρα έναρξης 22:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για το live του Μιχάλη Ρακιντζή. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Ρακιντζή» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση

Δ. Υφαντής και Pagour Aman με χορούς κυκλωτικούς