ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Χήτος ΑΒΕΕ και Terracom ΑΕ έτοιμες για τις μελλοντικές προκλήσεις

Δύο γιαννιώτικες επιχειρήσεις, η Χήτος ΑΒΕΕ και η Terracom ΑΕ, βρίσκονται στη λίστα με τις 12 ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι πιο έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις.

Η λίστα προέκυψε από τον διαγωνισμό Future Ready Business, που διενεργήθηκε για πρώτη φορά από το Compete GR και τον Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας. Οι διαγωνιζόμενες εταιρείες παρουσίασαν τον οδικό χάρτη που έχουν σχεδιάσει για το μέλλον και τη στρατηγική που έχουν αναπτύξει πάνω στους 6 δείκτες future-readiness: Βιώσιμη Ανάπτυξη, Κοινωνική Επίδραση, Προσαρμοστική Ικανότητα, Προσανατολισμός, Ευελιξία του Επιχειρηματικού Μοντέλου και Δικτύωση.
Η επιτροπή αξιολόγησης, προεξάρχοντος του Σίμου Αναστασόπουλου (ΣΑΕΕ) και της εφόρου του διαγωνισμού δρ. Βενετίας Κουσία (Compete GR), πρόκρινε τις εξής 12 επιχειρήσεις: Χήτος ΑΒΕΕ, Isomat ABEE, Terracom ΑΕ, Ολυμπία Οδός ΑΕ, ΕΥΔΑΠ, Ντελόπουλος ΑΕΒΕ, IT Concept SA, Ingroup, GMG Constructions AΕ, East West Greece, Prostec και Netrino Advisory.
Επιπλέον, αναδεικνύονται η Χήτος ΑΒΕΕ ως κορυφαία μεγάλη Future Ready επιχείρηση, η Terracom ΑΕ, που ξεχώρισε μεταξύ των μεσαίων επιχειρήσεων, και η Ολυμπία Οδός ΑΕ που διακρίνεται ως κορυφαία μικρή επιχείρηση.

Σχετικά άρθρα

Η «Χήτος ΑΒΕΕ» πρώτος σταθμός της επίσκεψης Κ. Μητσοτάκη

Αποστόλης Τζελέτας

Ένας νέος ισχυρός παίκτης στα μη αλκοολούχα ποτά

Ηπειρωτικός Αγών

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: «Food Supplier of The Year» και έξι ακόμα διακρίσεις στα Supermarket Awards