ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Για 5η χρονιά στους leader της ελληνικής οικονομίας η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι», λαμβάνει τη σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας, αναδεικνύοντας τη δυναμική της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διακρίθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις του οικονομικού έτους 2016, καθώς συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2017, συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες ή 150 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2016 στο 2017, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών και έχει υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής πωλήσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ Περικλής Κατριβάνος από τον πρόεδρο της εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βασίλη Ραμπάτ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά από την ICAP Group, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Χήτος ΑΒΕΕ και Terracom ΑΕ έτοιμες για τις μελλοντικές προκλήσεις

Η «Χήτος ΑΒΕΕ» πρώτος σταθμός της επίσκεψης Κ. Μητσοτάκη

Αποστόλης Τζελέτας

Ένας νέος ισχυρός παίκτης στα μη αλκοολούχα ποτά

Ηπειρωτικός Αγών