ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση Ferien Messe στη Βιέννη

Στην έκθεση τουρισμού Ferien Messe Wien, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στο διάστημα 14-17 Μαρτίου, πρόκειται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της για την προώθηση του προορισμού «Ήπειρος».

Η έκθεση θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ευρώπης, καθώς λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 800 εκθέτες από 70 χώρες και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 150.000 επισκέπτες.
Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και μπορούν να φιλοξενηθούν με εκπροσώπους τους Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς της Ηπείρου αλλά και επιχειρήσεις του τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής. Στο site της Έκθεσης: www.ferien-messe.at/en-gb οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα λειτουργίας της Έκθεσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος να γίνει μέσω της συμπλήρωσης φόρμας, με αποστολή της στο e-mail ar.stasinou@gmail.com έως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651364222 (Αρετή Στασινού).
Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων (20 τεμάχια ανά φορέα ή επιχείρηση), ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι στη γερμανική ή αγγλική γλώσσα. Το υλικό θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού (γραφείο 143) στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Γιάννενα, στο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι.
Επισημαίνεται ότι, επειδή το ύφος του περιπτέρου του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο, δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στον χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Σχετικά άρθρα

Επιμελητήριο Ιωαννίνων- Στρατηγική διείσδυσης σε ξένες αγορές με ξεκίνημα από την Αυστρία