ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων: Νέος κύκλος θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες

Την έναρξη του νέου κύκλου θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες ανακοινώνει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων.

Η Ερασιτεχνική Σκηνή, με σύνθημα «Παίζω κάνοντας θέατρο», απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να γνωριστούν με τη θεατρική τέχνη και μέσα από το παιχνίδι να μετατρέψουν το κοινό βίωμα σε θεατρική πράξη.

Έτσι ανανέωσε και εμπλούτισε το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα, καλώντας σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου για το παιδικό τμήμα και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου για το τμήμα των ενηλίκων με συντονίστρια την Άννια Μπούτνιοκ. «Μέσα από ασκήσεις, τεχνικές και συμβουλές, μέσα από την υποκριτική, τον αυτοσχεδιασμό, το τραγούδι και τον χορό, θα ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά και την δύναμη του θεάτρου. Η καλή διάθεση, η συνεργατικότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα μοναδικά εφόδια που χρειάζεστε», αναφέρεται στο κάλεσμα.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων και ΑμεΑ κάθε Πέμπτη και τμήματα παιδιών Α’ (4-7 ετών), παιδιών Β’ (8-12 ετών) και εφήβων (13-17 ετών) κάθε Σάββατο.

Πληροφορίες στο site https://dipetheioannina.gr/uncategorized/tmimata-theatrikon-ergastirion-2023-24/ και στο τηλέφωνο 6930078797.

Σχετικά άρθρα

«Δούλες» για επτά ακόμη παραστάσεις και με μία συζήτηση

Συνέχεια παραστάσεων για τις «Δούλες»

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Ομάδων τον Μάιο