ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Παρουσίασε το «Τρίποντο Ζωής» ο Νίκος Ντούγιας

Σε μία βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μηνύματα για τη νεολαία και τον αθλητισμό εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ντούγια «Τρίποντο Ζωής», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, που είχε το όνειρο να γίνει επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Με όπλο τη θέληση και το πάθος του για την πορτοκαλί μπάλα, «άνοιξε» τα φτερά του και πέταξε στην Αμερική, όπου κατέκτησε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με την ομάδα του Κολλεγίου του, ενώ έγινε και ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στην Τουρκία.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ιωαννιτών Νίκος Τσόλης, ενώ χαιρετισμό μέσω μηνύματος απηύθυνε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς. Για το βιβλίο μίλησαν η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Αγγελική Καραλή.
Ο Νίκος Ντούγιας ευχαρίστησε τον κόσμο, που βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, και μετέφερε κάποιες από τις σκέψεις του και τις εμπειρίες του, εμφανώς συγκινημένος.