ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ευχαριστίες της Ένωσης Ξενοδόχων προς την Aegean Airlines

Ευχαριστήρια επιστολή προς την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines έστειλε το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με αφορμή την ευγενική χορηγία της εταιρείας στο πλαίσιο της επετειακής γενικής συνέλευσης, της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και των βραβεύσεων.

Η Aegean Airlines προσέφερε δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιαδήποτε διαδρομή εσωτερικού ή εξωτερικού στη νικήτρια του φλουριού Παρασκευή Κουτσαμάνη.
Mε αφορμή τη χορηγία, ευχαριστίες εκφράστηκαν προς την εταιρεία για τη μόνιμη και συνεχή παρουσία της στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, που καθιστά τον νομό Ιωαννίνων πιο εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο, καθώς και για τη δρομολόγηση έκτακτων πτήσεων, που έκανε εφικτή την έλευση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή, συμβάλλοντας κατ’ επέκταση στην αυξημένη επισκεψιμότητα, όπως και για την αναγγελία της νέας απευθείας τακτικής αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με το Tel Aviv.
«Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ανοιχτοί και σε μελλοντικές μας συνεργασίες, με αμοιβαία οφέλη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.