ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Γιορτή Αιμοδοσίας» την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου) και με κεντρικό σύνθημα για το 2022 «Δώσε αίμα. Κράτα τον κόσμο ζωντανό», ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ιωαννίνων και η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas, διοργανώνουν «Γιορτή Αιμοδοσίας» την Τετάρτη 15 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων (Βίκος Α.Ε.).

Στην αιμοδοσία συμμετέχουν η Τράπεζα Αίματος Ενορίας Περιβλέπτου Ιωαννίνων «Ζωοδόχος Πηγή», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελεούσας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολής, ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.), το Δίκτυο Σχολείων «Ενεργώ ως Πολίτης», οι Ποδηλάτες της Τετάρτης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ιωαννίνων, το Δίκτυο Νέων Ηπείρου, ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων, η Τράπεζα Αίματος Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ιωαννίνων, το Τμήμα Αιμοδοσίας Δήμου Δωδώνης, ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασία «Είμαστε Μαζί Ιωάννινα», ο Σύλλογος Ταχυδρομικών Ηπείρου, η Φιλοπρόοδος Κίνηση Κοπάνης και η Αθλητική Ομάδα Νεοχωρόπουλου.
Τις αιμοληψίες θα πραγματοποιήσουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». Όπως πάντα, κάθε αιμοδότης καταχωρεί τη φιάλη στην καρτέλα του ή/και στην Τράπεζα Αίματος που επιθυμεί.

Σχετικά άρθρα

Ανακύκλωσαν 16.228 μπουκάλια σε τρεις ώρες!

Σταθερό σημείο αιμοδοσίας: Έγινε πράξη ένα αίτημα ετών

Αποστόλης Τζελέτας

Χρήματα και τρόφιμα για τους πληγέντες συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός