ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ανοίγει τις πύλες του «το Χωριό του Αϊ Βασίλη»

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες του «το Χωριό του Αϊ Βασίλη» στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου και περιμένει μικρούς και μεγάλους με ένα πλήθος δραστηριοτήτων.

Στο δεντρόσπιτο του πάρκου τα παιδιά θα συναντήσουν τον Αϊ Βασίλη μαζί με τους καλικαντζαρους του, αλλά και τους «μόνιμους κάτοικους» του Ψυχαγωγικού Πάρκου, την οικογένεια Ρούντολφ, όπως και διάφορα είδη ζώων που φιλοξενούνται στο Πάρκο Φρόντζου. Επίσης, τα παιδιά θα μπορούν να στείλουν τα γράμματα τους στο ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, να ζωγραφίσουν τα πρόσωπα τους με χριστουγεννιάτικες εικόνες, να πάνε βόλτα με τα πανέμορφα άλογα, να κάνουν βόλτα στη χριστουγεννιάτικη αγορά, γεμάτη με ζαχαρωτά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, γούρια, τοπικά προϊόντα, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του «Χωριού του Αϊ Βασίλη» έως τις 3 Ιανουαρίου, θα λάβουν χώρα παραστάσεις από χορευτικές ομάδες και παρουσιάσεις αθλητικών ομάδων, ενώ θα διοργανώνονται πολλά παιχνίδια με έμπειρους παιδαγωγούς.

Η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Για ηλικίες 4-17 ετών η είσοδος επιτρέπεται και με την προσκόμιση self test. Απαραίτητη η επίδειξη εγγράφου για την πιστοποίηση της ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο).
Εισιτήρια πωλούνται στην είσοδο του Πάρκου, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr για την αποφυγή συνωστισμού.

Σχετικά άρθρα

Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον δήμο Βορείων Τζουμέρκων