ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Σεμινάριο – ανοιχτή πρόβα Ορχήστρας με τον διάσημο μαέστρο Eduardo Marturet

Ένα σεμινάριο - ανοιχτή πρόβα Ορχήστρας με τον διάσημο μαέστρο Eduardo Marturet, στο οποίο θα ερμηνευτεί η Συμφωνία Νο 1 σε Ντο μείζονα, έργο 21 του Ludwig van Beethoven, οργανώνουν η Epirusmusic Productions και το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτου ηλικίας και γνώσεων, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και εφαρμόζονται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Για την παρακολούθηση απαιτείται:
1. Δήλωση συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο) με αποστολή email στο ( epirusmusic@gmail.com ) και θέμα: «Σεμινάριο Ορχήστρας Marturet», έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
2. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους άνω των 18 ετών, ή αρνητικό εργαστηριακό ή μοριακό τεστ (rapid test ή PCR test) τελευταίου 48ωρου για τους κάτω των 18 ετών.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου (17:00 – 20:00). Ώρα προσέλευσης από 16:30 έως 16:50.
Ο Eduardo Marturet, ένας από τους πιο διάσημους μαέστρους, απολαμβάνει μια ενεργή καριέρα σε τρεις ηπείρους. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας του Μαϊάμι MISO. Έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 60 CDs με διάσημες ορχήστρες που κυμαίνονται από έναν ορχηστρικό κύκλο Brahms έως έρευνες για τους μεγαλύτερους ορχηστρικούς συνθέτες της Λατινικής Αμερικής. Έχει διευθύνει τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου. Οι ευρωπαϊκές ορχήστρες με τις οποίες είχε συνεργαστεί είναι: Berliner Symphoniker, European Community Chamber Orchestra, Staatsphilharmonie Rheinland-Pfalz, RAI Symphony Orchestra, Danish Radio Symphony, Royal Flemish Philarmonique, Nordwestdeutsche Philharmonie, Gelders Orkest, Radio Barmemian, Bohemian Symphony, Brabant Orkest και Concertgebouw Chamber Orchestra στο Άμστερνταμ.