ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ψήφισμα Ιδρύματος Ιωσήφ & Εσθήρ Γκανή για τον θάνατο του Σπύρου Σπέγγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Ιωσήφ & Εσθήρ Γκανή, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του επίτιμου προέδρου του Σπυρίδωνα Σπέγγου, εξέδωσε ψήφισμα εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του.

Στα Ιωάννινα σήμερα 30 Απριλίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00’ πμ ύστερα από νόμιμη πρόσκληση του κ. Προέδρου συνήλθε το ΔΣ με την παρουσία των: Ναπ. Μάργαρη – Προέδρου, Άγγελου Καππά -Αντιπρόεδρου, Αθανασίου Ζυγούρη- Γραμματέα, Ι. Τσάμη -Ταμία, Γ. Παπαγεωργίου και Παν. Θεμελή – μελών.

Tο ΔΣ του Ιδρύματος «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή» με την πληροφορία του θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του Ιδρύματος Σπυρίδωνος Σπέγγου συνήλθε σε έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης και λήψης απόφασης: το τραγικό γεγονός του θανάτου του.

Όλα τα μέλη του ΔΣ αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στο ήθος του αποβιώσαντος και τόνισαν την σημαντική συμβολή του Ευπατρίδη Συμπολίτη μας, Διακεκριμένου νομικού, Επίτιμου Προέδρου και Θεμελιωτή του Ιδρύματος. Ομόφωνα αποφάσισαν να σταλεί στον τύπο το ακόλουθο ψήφισμα:

Το ΔΣ του Ιδρύματος «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή» με την πληροφορία του θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του Ιδρύματος αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  • Να εκπροσωπηθεί στην κηδεία του.
  • Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
  • Το Ίδρυμα πενθεί για την απώλεια του Σπ. Σπέγγου.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος               Τα Μέλη του Ιδρύματος

Σχετικά άρθρα

Ξενάγηση στις «Χαρακτικές, Γλυπτικές συνδέσεις» του Δ. Τσιρογιάννη

Τα Γιάννενα μέσα από τον φακό του Πέτρου Ζωνίδη

Μια έκθεση για τα Λακκώματα και τους ανθρώπους τους