ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Το Followgreen πήγε στη Γαλακτοκομική

Επίσκεψη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου τo Followgreen του δήμου Ιωαννιτών, έπειτα από κάλεσμα της διευθύντριας της Σχολής Αλεξάνδρας Μέγα.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών σε θέματα ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής συνείδησης, καθώς και ο τρόπος λειτουργίας και τα οφέλη της διαδικτυακής πλατφόρμας Followgreen.
Ειδικότερα, η ενημέρωση αφορούσε τα ρεύματα ανακύκλωσης που είναι διαθέσιμα στον δήμο Ιωαννιτών και τα σημεία που μπορούν οι δημότες να εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμα υλικά τους. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για την εκπαίδευση που μπορούν να λάβουν μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά και για τις προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων που είναι διαθέσιμες για τους δημότες.
Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Βαγγέλης Πήχας και Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Βλέτσας. Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πήχας ενθάρρυνε τους φοιτητές να ενημερωθούν και να δραστηριοποιηθούν γύρω από την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

«Zero Waste οικολογικές πρακτικές» η νέα «Πράσινη Αποστολή»

Δράση επαναχρησιμοποίησης για καλό σκοπό

«Πράσινη Αποστολή» για τα πλαστικά απορρίμματα στα υδάτινα οικοσυστήματα