ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Κέρασαν γιορτινό πρωινό «Δωδώνη» και Χρήστος Μπάρκας

Το πιο γευστικό και εορταστικό πρωινό στην πόλη των Ιωαννίνων πρόσφερε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» μαζί με τον Χρήστο Μπάρκα, θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2019.

Όσοι Γιαννιώτες και επισκέπτες βρέθηκαν στον πεζόδρομο Μελανίδη τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της «Δωδώνη» και να απολαύσουν μοναδικές νοστιμιές με τη γεύση του καλού από τον γιαννιώτη σεφ Χρήστο Μπάρκα, σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Οι επισκέπτες δοκιμάσαν παραδοσιακή γιαννιώτικη κασόπιτα με chutney τομάτας και κρέμα τυριού, λαχταριστούς λουκουμάδες με την πολυβραβευμένη φέτα Π.Ο.Π. και ζεστή σοκολάτα ρόφημα φτιαγμένη από 100% ελληνικό γάλα «Δωδώνη».
Μένοντας πιστή στην παραγωγή αγνών, αμιγώς ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, η «Δωδώνη» και ο Χρήστος Μπάρκας ξεκίνησαν μία μοναδική συνεργασία, με γιαννιώτικο αέρα και χαρακτήρα, που παρουσιάζουν παραδοσιακές συνταγές με πρωτότυπους τρόπους που συνδυάζουν τη μαγειρική με τη δημιουργικότητα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην YouTube σειρά «Παράδοση… αλλιώς» στο κανάλι της «Δωδώνη».

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Δωδώνη -Μιλιόρα Φάρμ για εισκόμιση γάλακτος και όχι μόνο

Δωδώνη: Στη Vivartia το σύνολο των μετοχών

Τέσσερα βραβεία για τη «Δωδώνη» στα Greek Exports Awards 2023