ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Αλληλεγγύη σε 40 οικογένειες από το «Άρτος Δράση»

Την καθιερωμένη του δράση αλληλεγγύης, κατά την οποία διανεμήθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε 40 ευπαθείς οικογένειες, πραγματοποίησε και φέτος το παράρτημα Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άρτος Δράση», κλείνοντας 21 χρόνια παρουσίας στα ανθρωπιστικά δρώμενα των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής.

Πολλοί ήταν οι πολίτες, επιχειρηματίες και ιδιώτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης και προσφοράς, συμβάλλοντας ενεργά στη συγκέντρωση τροφίμων, γλυκισμάτων και άλλων αγαθών, για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ιδίως κατά την περίοδο των γιορτών.
Το έργο του «Άρτος Δράση» βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική δράση και την αυθόρμητη προσφορά και δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία εκείνων που το στηρίζουν. Για τον λόγο αυτό, το «Άρτος Δράση» Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, τους φίλους και τους εθελοντές, που, κατανοώντας το μέγεθος της ανάγκης, αγκάλιασαν και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία την προσπάθειά του. Ειδικότερα, ευχαριστεί τον Όμιλο ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ., το Inner Wheel Ιωαννίνων, τον Ροταριανο Ομίλο Ιωαννίνων, το Super Market Παπαγεωργίου, το ξενοδοχείο Olympic, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη Α.Ε., την Α.&Σ. Χαβέλας Ο.Ε., τη Μπίμπαση Αναστασία & ΣΙΑ Ο.Ε., την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε., τον πτηνοτρόφο Κωνσταντίνο Μάντζιο, τους Μύλους Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος» – Ζωγράφου Τσομπανίδη & Υιοί Ο.Ε. και τον φούρνο Χαρίση Παππά.

Σχετικά άρθρα

Στρώνουν πασχαλινό τραπέζι για 100 οικογένειες