ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Πράσινη Σημαία» για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

Tο παγκόσμιο σύμβολο αειφορικής πιστοποίησης, την «Πράσινη Σημαία», απέσπασε για δεύτερη χρονιά το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων, αποδεικνύοντας την φιλοπεριβαλλοντική και αειφορική ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων από τη λειτουργία του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία» από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), που είναι και ο εθνικός χειριστής του προγράμματος.

Το 7o Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων που βρίσκεται στα Σεισμόπληκτα, κέρδισε για μια ακόμη φορά την «Πράσινη Σημαία», καθώς ήταν μεταξύ των 121 σχολικών μονάδων απ’ όλη τη χώρα, που βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή στο Μουσείο Μπενάκη, παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, στελεχών του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, της διοίκησης της Ε.Ε.Π.Φ., μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Το συγκεκριμένο σχολείο έχει βραβευτεί επίσης με τη «Σημαία Αειφόρου Σχολείου» και τη «Σημαία Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου» για τον ολικό μετασχηματισμό του προς την αειφορία.

Σχετικά άρθρα

Εκπρόσωπος της Ηπείρου στη Συνάντηση Αντιπροσώπων της Helmepa Junior το 7ο Νηπιαγωγείο

«Πράσινη Σημαία» στο Νηπιαγωγείο Κληματιάς