Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Παρουσίαση των 11 Σχολών και των 23 Τμημάτων

Εκδήλωση παρουσίασης των έντεκα Σχολών και των 23 Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων λειτουργίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος, που ιδρύθηκε το 1964.

Η ίδρυση Πανεπιστημίου στα Γιάννενα σηματοδότησε το άνοιγμα της ανώτατης εκπαίδευσης στην ελληνική περιφέρεια, δεικνύοντας αφενός αναγνώριση και συνέχεια στην πνευματική παράδοση της Ηπείρου και αφετέρου στηρίζοντας την πνευματική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου.
Η παρουσίαση θα γίνει από τους κοσμήτορες των Σχολών και τους προέδρους των Τμημάτων από την Τρίτη 14 έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρες 11.00-13:00 και 18:00-20:00, στην Αίθουσα του ΓΑΚ-Ιστορικού Αρχείου Ηπείρου, στον 1ο όροφο (Δ. Φιλοσόφου και Γλυκήδων-Κάστρο Ιωαννίνων). Παράλληλα με τις παρουσιάσεις, στο ισόγειο του κτηρίου θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και για τις σχολικές μονάδες και θα υπάρχει δυνατότητα για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και διάδραση με το κοινό.

 

Σχετικά άρθρα

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Ζητούμενο η ενίσχυση των συνεργειών με ιδρύματα της Γαλλίας

Στόχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να γίνει η πρώτη επιλογή