ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Το τουριστικό του προϊόν και τοπικά προϊόντα προβάλλει ο Δήμος Ζίτσας

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, συμμετέχει ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2023» που διοργανώνεται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

«Συμμετέχουμε ως εκθέτες, προβάλλοντας τα προϊόντα καθώς και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, σηματοδοτώντας τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και ευχαριστεί τα στελέχη της υπηρεσίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο «για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να καταστεί το περίπτερο του Δήμου Ζίτσας από τα πιο όμορφα και καλαίσθητα της διοργάνωσης».
Ο Δήμος Ζίτσας δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους, μέσα από το περίπτερό του. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αντιπροσωπευτικά προϊόντα της περιοχής, όπως των οινοποιιών «Zoinos» και «Κήτας Βιολογικά κρασιά», της Ζυθοποιίας Ηπείρου «Στάλα», της επιχείρησης αρωματικών φυτών «Myrtali», της επιχείρησης μελιού Δ.& Σ. Θωμόπουλος και γλυκών κουταλιού «Τα Γλυκά της Μπιρμπίλως».
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη και είναι ανοιχτή από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Δήμος Ζίτσας – Η έλλειψη προσωπικού το μεγάλο «αγκάθι» ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Απορριμματοφόρο για βιοαπόβλητα στον στόλο του Δήμου Ζίτσας

Προτεραιότητα να κρατηθούν τα χωριά ζωντανά