ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκίνησε περιοδείες το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Χωριά του Δήμου Ζίτσας επισκέφθηκαν την Πέμπτη κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων, αποτελούμενα από υποψήφιους βουλευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Τα κλιμάκια βρέθηκαν σε Ασφάκα, Πετσάλι, Μεταμόρφωση, Ζίτσα, Καρίτσα, Κληματιά, Λευκοθέα και Παλιουρή, όπου συζήτησαν με τους πολίτες τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος και ανέλυσαν το «γιατί ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ζήτησαν την περαιτέρω ενίσχυση του Κινήματος ώστε να είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ο στρατηγικός και ιδεολογικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας, η αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας που έχει ανάγκη ο τόπος.
Η συζήτηση με τους πολίτες συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 το απόγευμα, στο Café «Σέντρα» στην Ανατολή (3ης Σεπτεμβρίου 30) και στις 9 το βράδυ στο Café «Τρίλιζα» στο Σταυράκι (25ης Μαρτίου 32).
Αύριο Σάββατο, το πρωί θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε Δροσοπηγή, Κεφαλοχώρι, Δίστρατο, Ελεύθερο και Κόνιτσα, στις 7 το απόγευμα στους Μηλιωτάδες και στις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί ανοιχτή εκδήλωση για τον Δήμο Μετσόβου στο Πνευματικό Κέντρο Χρυσοβίτσας.
Το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε Ασπράγγελους, Τσεπέλοβο, Σκαμνέλι και Βρυσοχώρι του Δήμου Ζαγορίου, καθώς και στα χωριά της Δ.Ε Πασσαρώνος του Δήμου Ζίτσας.

Σχετικά άρθρα

I. Βαρδακαστάνης: «Η ψήφος μας μετράει και αξίζει»

Αποστόλης Τζελέτας

Στην Πρέβεζα αύριο ο Ν. Ανδρουλάκης

Αισιοδοξία ότι θα είναι στη όχθη των νικητών