ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δεν το ξανασκέφτεται για Περιφέρεια ο Γ. Ζάψας

Στην απόφασή του να μην είναι επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιου σχήματος συνεργασίας στις περιφερειακές εκλογές, εμμένει ο Γιώργος Ζάψας.

Την απόφαση αυτή είχε ανακοινώσει εδώ και μήνες, διεκδικώντας μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις εθνικές εκλογές. Παρά το ότι τελικά δεν επελέγη, ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» θεωρεί ότι ο κύκλος του έχει κλείσει και σε ερώτηση του Η.Α. ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν αξιόλογα στελέχη για να εγγυηθούν τη συνέχεια.
Μια συνέχεια, βέβαια, που είναι άδηλη, καθώς, σε αντίθεση με άλλες περιοχές, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει πάρει αποφάσεις για την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών. «Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει και προεκλογικός αγώνας και για την αυτοδιοίκηση. Αλλά δεν είναι αργά», σχολίασε ο Γ. Ζάψας, λέγοντας πως προέχει τη δεδομένη στιγμή το ζήτημα των εθνικών εκλογών και κάνοντας γνωστό πως αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα υπάρξουν αποφάσεις.
Τέλος, ως προς το «Κοινό των Ηπειρωτών», ανέφερε πως η παράταξη είναι ζωντανή, με την 30μελή γραμματεία να εργάζεται στην κατεύθυνση αναζήτησης συνεργασιών.

Σχετικά άρθρα

Είπε όσα δεν μπόρεσε στο περιφερειακό συμβούλιο

Γεωργία Χαλάτση

Να ωριμάσει και βλέπουμε…

Γεωργία Χαλάτση

Τρένο και εξορύξεις στον δημόσιο διάλογο