ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έχασε το πόδι του ο 35χρονος κυνηγός, εγχειρίστηκε στη λεκάνη

Σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις πρόκειται να υποβληθεί ο 35χρονος Λάζαρος Γκόλιας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια κυνηγιού μπεκάτσας στην περιοχή της Μάζιας.

Ο 35χρονος κυνηγός, κάτοικος Λογγάδων και ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας, είχε πάει για κυνήγι σε περιοχή κάτω από το γήπεδο της Μάζιας, όταν ένας βράχος αποκολλήθηκε και του καταπλάκωσε το πόδι. Το ευτύχημα είναι ότι ο κυνηγός διατήρησε τις αισθήσεις τους και ειδοποίησε έναν φίλο του ότι βρίσκεται παγιδευμένος, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε να υπάρξει επιχείρησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 5ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, καθώς και διασωστών του ΕΚΑΒ, που πρόσφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους, για να ακολουθήσει η μεταφορά του άτυχου κυνηγού στο ασθενοφόρο και η διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς, το πόδι του είχε συνθλιβεί και οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό, ενώ από την οικογένειά του γίνεται έκκληση για αίμα για τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν. Ήδη τη Δευτέρα χειρουργήθηκε στη λεκάνη.