Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετά ο ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σοκ από την αυτοχειρία 20χρονου

Σοκ και στα Γιάννενα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 20χρονου φοιτητή και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Δογουκάν Καραοσμάν, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Τρίτης στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ξάνθη.

Ο 20χρονος είχε βγάλει το γυμνάσιο και το λύκειο στην Ξάνθη και είχε περάσει στο τμήμα Χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε. Από πέρυσι τον Ιανουάριο είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και αγωνιζόταν με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ. Παλαιότερα αγωνιζόταν στον Αετό Γοργόνας, ομάδα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης της Ξάνθης, ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος, στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, από τη μητέρα του στην αποθήκη του σπιτιού τους, όταν πήγε να δει για ποιον λόγο καθυστέρησε να φέρει τα ξύλα για τη σόμπα. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια, καθώς ο 20χρονος άφησε σημείωμα, που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαχητής» η αυτοχειρία οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.
Στο πένθος βυθίστηκαν τα μέλη της ομάδας του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων, μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση. «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», τόνισε στον Η.Α. ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων Γιώργος Λιάρος, κάνοντας λόγο για ένα πολύ δυνατό παιδί και συμπληρώνοντας πως όσο ήταν στα Γιάννενα και στην ομάδα, δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 20χρονου, καθώς και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Π.Ο.ΕΛ. που αγωνίζονταν, εξέδωσε και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Σχετικά άρθρα

Άννα Μπατιστάτου – Συστηματική προσπάθεια βελτίωσης των φοιτητικών κατοικιών

«Πρώτη» για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Σύμπραξη για Δομή Υποστήριξης του Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας