ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στις 1 και 2 Νοεμβρίου οι εκλογές στο Σωματείο Μουσικών

Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Σωματείου Μουσικών Ν. Ιωαννίνων «Η Αλληλοβοήθεια», όπως αποφασίστηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Στη συνέλευση υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, συζητήθηκαν οι ανησυχίες των μουσικών για τη κατάσταση στομ κλάδο και αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή στην γενική απεργία στις 9 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
Σε ό,τι αφορά τις εκλογές στις 1-2 Νοεμβρίου, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο.
Η εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή καλεί όσα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο, για ελεγκτική επιτροπή, όπως και για τα αντιπροσωπευτικά όργανα στην Ομοσπονδία και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, έως και τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, στα τηλέφωνα 6972266584 (Φώτιος Παπαζήκος) και 6934061996 (Ευάγγελος Νούσης).

Σχετικά άρθρα

Αίτημα συνάντησης με προειδοποίηση για νέες κινητοποιήσεις

Η Κ. Πετράκη νέα πρόεδρος στο Σωματείο Μουσικών

Έξι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Μουσικών