ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προβληματισμός για το ενεργειακό κόστος

Επιτακτική κρίνει την ανάγκη έκτακτης χρηματοδότησης από τα αρμόδια υπουργεία προς τους δήμους με στόχο την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ.

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής της Ν.Ε. Ιωαννίνων, με αφορμή την έναρξη των σχολικής χρονιάς και σε συνέχεια των επισκέψεών της στις διευθύνσεις εκπαίδευσης, είχε σε συνάντηση με τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε Ιωαννίνων Βασίλης Γαρδίκος έθεσε τα ζητήματα του ενεργειακού κόστους των σχολικών μονάδων, των υγειονομικών συνθηκών και της καθαριότητας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και τα ενδεχόμενα προβλήματα της επέκτασης του ωραρίου στα ολοήμερα σχολεία.

Στη συζήτηση που διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο δήμαρχος εγγυήθηκε ότι από την πλευρά του δήμου είναι όλα έτοιμα, ενώ τα όποια προβλήματα προκύψουν με δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό χειμώνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα αντιμετωπιστούν.

Σχετικά άρθρα

Σε τροχιά ευρωεκλογών και η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Ο Βασίλης Οικονόμου νέος Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.