ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Παράταση εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς και ΚΔΑΠ

Έως και τις 17 Αυγούστου παρατάθηκε, με απόφαση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε., η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» έτους 2022-2023.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Ιωαννιτών να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου.
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν στις 22 Αυγούστου, δυνατότητα υποβολής ενστάσεων θα υπάρχει από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου, ενώ οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στις 29 Αυγούστου.
Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).