ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Κυριακή, από τις 7.30 έως τις 9.30, το πρωί σε Αγ. Ιωάννη, τμήμα Ν. Ζωής, περιοχή πέριξ επιχείρησης Μεταλλοβιομηχανίας Πέτσιου, LIDL, Τατσιράμου και εργοταξίου Καματάκη, περιοχή Παιδόπολης, περιοχή αντλιοστασίου ΠΑΚΣΕ, πέριξ γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», τμήμα Ελεούσας και προς γήπεδο Ελεούσας, βιολογικό καθαρισμό «Δωδώνη», αερολιμέναα Ιωαννίνων, και επιχειρήσεις Μωυσιάδη– Αγγελίδη, ψυγεία Καψάλη, Ματσιός Νικ., αντλιοστάσιο ΓΟΕΒ Α1. Την ίδια ημέρα, θα γίνει διακοπή από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή των Αμπελοκήπων στις οδούς Πυρομάγλου, Θωμά Πασχίδη, Χατζή, Βάρναλη, Πίνδου, Μπουμπουλίνας και παρόδους, σε τμήμα της Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Πίνδου έως τους φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος της επιχείρησης Παπαζώης, σε τμήμα Νέας Ζωής πέριξ των επιχειρήσεων πρατηρίου υγρών καυσίμων «Μπαράτσα», super market «Ένα» και My Market.
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος έχει προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ και για τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, από τις 8.10 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι σε Χαροκόπι, Καραδήμας και Πλάτανο Χαροκοπίου, καθώς και από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι στη Καστρίτσα πέριξ πτηνοτροφείου Αφοί Βλάχου. Επίσης, την Τετάρτη 20 Ιουλίου. Από τις 8 έως τις 11 το πρωί στην Πεδινή στον επαρχιακό δρόμο προς Αμπελιά στον οικισμό «Καθηγητών» και από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι στην Κοσμηρά πέριξ του γηπέδου και επί του δρόμου στην είσοδο του χωριού.
Τέλος διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιουλίου, από τις 8.20 έως τις 10.30 το πρωί στην Ελεούσα στον Βιολογικό της «Δωδώνης» και στην περιοχή πέριξ αυτού, από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί στην Άνω Λαψίστα πέριξ της πλατείας, από τις 11 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στη Βουνοπλαγιά και από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στο Σταυράκι στην είσοδο του χωριού, στις οδούς Αδ. Κασιούμη, Αγίου Κων/νου και παρόδους.