ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θλίψη για τον θάνατο του Νίκου Τσόγκα

Στο πένθος βύθισε την οικογένειά του και τους φίλους του ο θάνατος του πολιτικού μηχανικού Νίκου Τσόγκα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στον τομέα του τουρισμού, δημιουργώντας μαζί με τη σύζυγό του Νόρα το ξενοδοχείο Lake Spirit στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Ο Νίκος Τσόγκας ήταν, επίσης, ένας άνθρωπος με πολιτικές ανησυχίες και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων (Ο.Π.Κ.Π.Ι.), ενώ μετείχε και στο εγχείρημα της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη σύζυγο και τους οικείους του εκφράζουν ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ο.Π.Κ.Π.Ι., «Θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τον άνθρωπο και τον ενεργό πολίτη Νίκο», αναφέρουν, ενώ η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» εκφράζει τη θλίψη της και σημειώνει: «Ο Νίκος Τσόγκας υπήρξε πάντα δραστήριος και ανήσυχο πνεύμα. Οργανωτικός και εργατικός, πρακτικός και οραματιστής έβλεπε πάντα μπροστά και ήθελε το καλύτερο για την πόλη. Μετείχε στην παράταξή μας από την ίδρυσή της και η βοήθεια του ήταν καταλυτική. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Νίκο».
Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζει και η Ένωση Ξενοδόχων, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας αποφάσισε ομόφωνα να γίνει δωρεά στην μνήμη του σε ίδρυμα της μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της συζύγου του, η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Συγγενείς και φίλοι θα τιμήσουν τη μνήμη του, στο café του ξενοδοχείου Lake Spirit, το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.