ΕπικαιρότηταΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έφυγε για την κερκίδα του παραδείσου

Μετά από άνιση μάχη που έδινε για δύο περίπου χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου, ο 15χρονος Παύλος Κατηρτζίδης, γιος του πρώην διαιτητή Δημήτρη Κατηρτζίδη, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και όσους τον γνώριζαν.

«Τα λόγια είναι εντελώς φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα μας. Δυστυχώς ο Παυλάκος μας δεν άντεξε και έφυγε για την κερκίδα του παραδείσου, σε ηλικία μόλις 15 ετών. Πιστός οπαδός του μεγάλου μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που αγαπούσε όσο τίποτα, με μεγάλη του επιθυμία να γίνει ο επόμενος τυμπανιστής της κερκίδας όπως μας έλεγε..

Παυλάκο μας, από εδώ και εμπρός θα είσαι πάντα μαζί μας, σε όποιο γήπεδο κι αν χτυπάει το τύμπανο που μας εκπροσωπεί. Ελπίζουμε να καμαρώνεις την Γιάννεναρα μας από εκεί ψηλά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου ήταν μέλος, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τη βαθύτατη θλίψη και συμπαράσταση της προς την οικογένεια και τους οικείους του Παύλου εκφράζει Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. «Καλό ταξίδι Παύλο και να καμαρώνεις την ομάδα σου από εκεί ψηλά», αναφέρει.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζουν, τέλος, η διοίκηση του ΑΟ Ανατολής και η ακαδημία της, μέλος της οποίας ήταν για αρκετά χρόνια.

Η κηδεία του 15χρονου θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Ανατολή.