ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έλαμψαν με το καλημέρα οι Γιαννιώτες στο Πιεντιλούκο

Με το δεξί μπήκε ο Στέφανος Ντούσκος στην αγωνιστική δράση μετά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο.

Ο Γιαννιωτης Ολυμπιονίκης, αθλητής του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου πλέον, στον εναρκτήριο αγώνα στη διεθνή ρεγκατα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία, πήρε την πρώτη θέση στο προκριματικό του σκιφ ανδρών και πέρασε απευθείας στο μεγάλο τελικό.
Την 1η θέση στον προκριματικό του σκιφ Νεανιδων κατέκτησε και η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Κατερίνα Γκόγκου, η οποία επίσης εξασφάλισε την παρουσία της στη συνέχεια της διοργάνωσης και μάλιστα σε πολύ καλή διαδρομή
Την 2η θέση στην προκριματική σειρά της δικώπου άνευ εφήβων κατέλαβαν οι Γιαννιώτες Βασίλης Κωστούλας-Δημήτρης Κούτρας και εξασφάλισαν απευθείας την πρόκριση τους στο τελικό του αγωνίσματος, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε και το διπλό σκιφ εφήβων με πλήρωμα τον Λεωνίδα Κοπίδη του Ν.Ο.Ι. και τον Απόστολο Λυκομήτρο.
Την 5η θέση στη σειρά τους στα προκριματικά της δίκωπου άνευ των ανδρών κατέλαβαν οι Παύλος Φαΐτας-Ζησης Μπουκουβάλας, αμφότεροι Γιαννιώτες, με τον δεύτερο, ωστόσο, να ανήκει πλέον στον Όμιλο Ερετών.
Τέλος, πολύ καλή εμφάνιση για τον Θανάση Παλαιοπάνο του Ν.Ο.Ι., που μαζί με τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου πήραν τη 2η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ ανδρών.
Τα ελληνικά πληρώματα συνεχίζουν αύριο Σάββατο τους αγώνες τους στο Πιεντιλούκο.