Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

O Ηπειρωτικός Αγών ανανέωσε την ιστοσελίδα του

Από σήμερα το site της εφημερίδας www.agon.gr έχει αλλάξει περιεχόμενο και εικόνα. Οι επισκέπτριες και επισκέπτες της ιστοσελίδας θα έχουν άμεση ενημέρωση για τις σημαντικότερες τοπικές ειδήσεις, οι μόνιμες στήλες απέκτησαν νέα μορφή, ενώ προστέθηκαν και άλλες καινούργιες.

Το agon.gr είναι επίσης συνδεδεμένο με τα social media. Έτσι,  όσοι ακολουθούν την εφημερίδα στο twitter, το facebook και το instagram, θα ενημερώνονται άμεσα για τις τελευταίες αναρτήσεις των συντακτών του Η.Α.. Θα μπορούν επίσης και εκείνοι να συμμετέχουν με σχόλια και φωτογραφίες στο περιεχόμενο της σελίδας.

Μία σημαντική καινοτομία του νέου agon.gr είναι ο οδηγός ψυχαγωγίας που παρουσιάζει ανά ημερομηνία όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στα Γιάννενα. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις, ομιλίες εμφανίζονται με δυναμικό και καθαρό τρόπο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα για την έξοδό τους στην πόλη.

Οργανικό κόμματι του νέου agon.gr είναι το αρχείο της εφημερίδας. Ο μεγάλος πλούτος φωτογραφιών, ιστορικών ερευνών και παλαιών εκδόσεων παρουσιάζεται για πρώτη φορά εκτενώς  στο κοινό του ίντερνετ, μέσα από τις κατηγορίες «Παλιά Γιάννενα» και «Άσπρο-Μαύρο»

Όπως ήδη γνωρίζουν οι αναγνώστες της έντυπης έκδοσης, η μεγάλη δύναμη της εφημερίδας είναι οι άνθρωποι της. Την καθημερινή δουλειά των δύο επαγγελματιών δημοσιογράφων Αποστόλη Τζελέτα, Γεωργίας Χαλάτση και του παλαιότερου ρεπόρτερ της εφημερίδας Βαγγέλη Γυφτόπουλου στα αθλητικά, συνδράμουν οκτώ συνεργάτες με έρευνες, φωτογραφίες και σχόλια. Αυτόν τον πλούτο της έντυπης έκδοσης  θελήσαμε να μεταφέρουμε και στην ιστοσελίδα.

Το στήσιμο της νέου agon.gr έγινε από τον Ηλία Αυδίκο. Είναι προγραμματιστής και o ιθύνων νους της εταιρείας Paperfly.

Καλή περιήγηση!

Σχετικά άρθρα

Στη μάχη του Εφετείου με εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

Ηπειρωτικός Αγών

Ευθεία απειλή για την ελευθεροτυπία

Ηπειρωτικός Αγών

Πώς κατέγραψε ο ηπειρώτικος Τύπος την έναρξη του πολέμου