ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Γιάννενα Τώρα»: Επίσκεψη στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων

Τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα», για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές Ιωαννίνων και Πωγωνιανής, και να ευχηθεί στα παιδιά και στο προσωπικό για τη νέα χρονιά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Μαρία Τσολάκη και τον διευθυντή της δομής Στέργιο Θώμο, έγινε διεξοδική ενημέρωση για τις υπηρεσίες και το έργο που παράγεται στις δομές, όπως επίσης αναλύθηκαν οι προοπτικές για την εξέλιξη της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Το ζητούμενο είναι αφενός η κατάλληλη φροντίδα για τα παιδιά που χρειάζονται προστασία, αφετέρου δε να αξιοποιηθεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο ένα ιστορικό κτίριο της πόλης που με τη δυναμική του χωρητικότητα μπορεί και πρέπει να συμβάλει σε ουσιαστική κοινωνική πρόνοια.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο επικεφαλής της παράταξης και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρζώκας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου και η υπεύθυνη τύπου της παράταξης Έφη Μακρή, οι οποίοι ευχαριστούν την κα. Μαρία Τσολάκη και το προσωπικό της δομής για τη φιλοξενία και την προσφορά του φωτογραφικού λευκώματος με την ιστορική πορεία του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας.

Σχετικά άρθρα

Προαναγγελία κοινής καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Επαναβεβαίωση της στήριξης στη δημοτική αρχή

«Κανένα κενό εξουσίας δεν υφίσταται»