ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στις κάλπες την Κυριακή τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ιωαννίνων, των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και συνέδρων.

Το ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στο ποιος θα είναι ο διάδοχος του Θεόδωρου Τζαρούχη στην προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π. Ιωαννίνων, θέση για την οποία θα δώσουν μάχη τρεις υποψήφιοι, ο Γιώργος Δέντσικας, ο Γιώργος Μανουσαρίδης και η Ελένη Σταμάτη, με την τελευταία να προβάλλει ως φαβορί, ωστόσο δεν μπορούν να υπάρξουν ασφαλή προγνωστικά.
Υποψήφια μέλη για τις 9 θέσεις της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων είναι οι Βασίλειος Αϊβατίδης, Βασίλειος Γατσόμαλος, Αχιλλέας Γιωτίτσας, Αντωνία Κορτζή, Αλεξία Μανουσαρίδου, Δημήτριος Μπιλανάκης, Νικόλαος Μπούτσικος, Δημήτριος Ντόβας, Μαριάννα Παπαγιάννη, Αφροδίτη Σπυρίκου και Μιχάλης Τσάγκας.
Υποψήφιοι για σύνεδροι της ΝΔ είναι οι Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Βασίλειος Γατσόμαλος, Νικόλαος Γιωτίτσας, Ερασμία Ζαβιτσάνου, Σπυρίδων Κίτσιος, Αντωνία Κορτζή, Μάκης Λάππας, Κωνσταντίνος Λιόλιος, Δημήτριος Μπιλανάκης, Νικόλαος Μπούτσικος, Αριστείδης Πατακιάρας, Ευδοκία Πετράκη, Δημήτριος Πουλιανός, Ηλιάνα Σιαμαντά, Γεωργία Σταμάτη, Θεόδωρος Τζαρούχης, Αθανασία Τζέγκα, Στέργιος Τσαμπάζης, Χρήστος Τσιγαράς και Ευάγγελος Χρυσάφης.
Ισχνό είναι το ενδιαφέρον για της Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποιους δήμους δεν υπάρχει ούτε μία κατατεθειμένη υποψηφιότητα.
Τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κέντρου Ιωαννίνων θα ψηφίσουν στον ισόγειο χώρο της αίθουσας στίβου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες», κάτω από τη μεγάλη κερκίδα, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
Κάλπες θα στηθούν, επίσης, στους Ασπράγγελους (δημαρχείο), την Κόνιτσα (δημαρχείο), το Καλπάκι (παλαιό δημαρχείο), τα Πράμαντα (δημαρχείο), το Μέτσοβο (δημοτικό σχολείο), το Κρυφοβό (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου) και την Ελεούσα (παλαιό δημαρχείο). Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί και ηλεκτρονικά.

Σχετικά άρθρα

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Πολιτικό ημερολόγιο εβδομάδας – Η κυβέρνηση πιέζεται από τον χρόνο

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου