ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Οριστικός ανάδοχος για την αναβάθμιση του ΧΥΤ Καρβουναρίου

Στην κατακύρωση του διαγωνισμού για την επέκταση αναβάθμιση του ΧΥΤ Καρβουναρίου προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου.

Το έργο, που έχει προϋπολογισμό 6.828.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020», θα εκτελέσει η «Θαλής Π.Υ.Α.Ε.».
Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τη ΓΙΓΕΚΑΤ Α.Ε. προσωρινό ανάδοχο του έργου κατασκευής κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, στη συμβολή με την περιφερειακή οδό Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 2.354.000 ευρώ.
Με άλλη απόφαση κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης για την αποκατάσταση του βυζαντινού μνημείου του Ι.Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας, προεκτιμώμενης αμοιβής 299.911,46 ευρώ, με την Οικονομική Επιτροπή να αναδεικνύει ανάδοχο την ένωση οικονομικών εταιρειών «Μακρυνόρη Γεωργία- Αρβανιτάκη Άννα- Χριστίνα Αγγελική– Κουστέλλης Ιωάννης- Στεφάνου Φίλιππος».
Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή κατακύρωσε τα αποτελέσματα των διαδικασιών για τη συντήρηση – βελτίωση Ε.Ο. Ιωαννίνων – Τρικάλων (100.000 ευρώ) με ανάδοχο τον Γ. Ντάφλη, για την άμεση αντιμετώπιση κατολίσθησης και αποκατάστασης καθιζήσεων σε τμήμα του επαρχιακού δικτύου προς Φράγμα Πηγών Αώου (52.080 ευρώ) με ανάδοχο τον Σπυρίδωνα Ράπτη και για την άμεση αποκατάσταση και στερέωση από υποσκαφή της επαρχιακής οδού περιοχής Ανθούσας Πρέβεζας (74.400 ευρώ) με ανάδοχο τη Μάκης ΑΤΕΕ.

Σχετικά άρθρα

Σε τροχιά αποκατάστασης και ανάδειξης ο Ναός της Παρηγορήτισσας

Επέκταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Καρβουναρίου

4,6 εκ. ευρώ για νέους κόμβους σύνδεσης με την Εγνατία