ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με τη νέα χρονιά το νέο σχήμα αντιδημάρχων

Στην αρχή του νέου έτους αναμένονται αλλαγές για το σχήμα των αντιδημάρχων του δήμου Ιωαννιτών, με δεδομένο πως λήγει η θητεία των υφιστάμενων και παράλληλα παραμένει κενή η θέση του αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Έξυπνης Πόλης, μετά την παραίτηση του Γιάννη Λυκογιώργου.

Ο ορισμός, ωστόσο, των αντιδημάρχων, θα έρθει μέσα από μια αναδιάρθρωση των αρμοδιοτήτων, καθώς, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ερωτηθείς σχετικά, η δημοτική ομάδα είναι μικρή αριθμητικά.

«Αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια του δημάρχου, ο οποίος μελετάει κάθε δυνατή αξιοποίηση όλου του στελεχικού δυναμικού που έχει. Ξέρετε ότι είμαστε μια μικρή δημοτική ομάδα, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, και έτσι χρειάζεται ορισμένοι άνθρωποι να έχουν πολλαπλές θέσεις, πράγμα που τους καταπονεί και δημιουργεί ένα πρόβλημα στον συντονισμό και την αποδοτικότητα. Και εκείνο το οποίο ο δήμαρχος πρέπει να κάνει σ’ αυτή την περίπτωση, είναι να προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλους τους συνεργάτες που έχει, επιλέγοντας να αναδιαρθρώσει ορισμένες αρμοδιότητες και αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με την αρχή δηλαδή του νέου έτους», σημείωσε ο κ. Ελισάφ.

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη στα Γιάννενα η Ολυμπιακή Φλόγα

Αναβολή στο παρά πέντε για τις εκλογές στον ΑΣΔΣΑ Ηπείρου

Βάρος στην ενημέρωση για την τήρηση των υποχρεώσεων