ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών… εκτός έδρας

Σωστές αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ηγουμενίτσα, συνέλαβαν έναν 22χρονο και έναν 47χρονο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν για έλεγχο τη στιγμή που αποβιβάζονταν από αυτό. Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, ο 47χρονος είχε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε πακέτο τσιγάρων με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου 15 συσκευασίες με 780,3 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 11.090 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, ενώ στο σπίτι του 47χρονου τρεις συσκευασίες με ένα κιλό και 62,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία στερούνταν σχετικής άδειας. Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Σχετικά άρθρα

Κρυμμένα στον καθρέφτη τα ναρκωτικά

Ηπειρωτικός Αγών

Με ένταλμα σύλληψης των ισπανικών αρχών

Δύο συλλήψεις για κάνναβη και ηρωίνη