ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σε συνθήκες… κορωνοϊού και η λειτουργία του ΤΕΕ/ΤΗ

Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καλεί το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τους διπλωματούχους μηχανικούς, τις τεχνικές εταιρείες και το σύνολο του τεχνικού κόσμου της περιοχής.

Παράλληλα, και η διοίκησή του λαμβάνει ήδη τα αναγκαία μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού στα γραφεία του, ενθαρρύνοντας τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο να εξυπηρετούνται για τις άμεσης ανάγκης υποθέσεις τους εξ αποστάσεως, κατόπιν ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Τέλος, το ΤΕΕ/ΤΗ ανέβαλε τη σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του, με στόχο την προφύλαξη των μελών της, των υπαλλήλων του Τμήματος, αλλά και της δημόσιας υγείας, και δεσμεύεται για οργάνωση σε νέα βάση του τρόπου λειτουργίας της Δ.Ε. και του Τμήματος τουλάχιστον για όσο χρόνο, που εκτιμάται πως δε θα είναι λίγος, η πανδημία καθορίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας. «Η οργανωμένη χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας για τις συνεδριάσεις, συσκέψεις κ.λπ. θα δώσει τη δυνατότητα ώστε το Τμήμα μας να είναι παρών στις τρέχουσες εξελίξεις και να είναι έτοιμο για την επόμενη μέρα, όπου θα απαιτηθούν άμεσες και συντεταγμένες δράσεις για την αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής μας», σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Συντάσσεται με τους Δήμους για την πυροπροστασία το ΤΕΕ/ΤΗ

Εν αναμονή της συμβασιοποίησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Με πλήρες και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο οι «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ»