ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ζητούν από τον Φ. Τσουμάνη να παραδώσει την έδρα του

Να παραδώσει την έδρα του καλεί η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» τον Φίλιππο Τσουμάνη, που την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την απόφαση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη.

Το θέμα συζητήθηκε σε κοινή συνεδρίαση γραμματείας και δημοτικής ομάδας της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», χωρίς ωστόσο στο δελτίο τύπου της παράταξης να γίνεται κάποια αναφορά στα όσα επικαλέστηκε ο κ. Τσουμάνης για να αιτιολογήσει την απόφασή του.
«Ο κ. Τσουμάνης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ στις δύο δημοτικές περιόδους, που η “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα” διοίκησε τον δήμο. Ο ίδιος αποφάσισε για δικούς του λόγους να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική ομάδα της παράταξης και να αποχωρήσει από τη γραμματεία της, όπως αναφέρει στην επιστολή του. Πεποίθηση όλων μας είναι ότι γεγονότα σαν κι αυτό το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να σφυρηλατήσουν την ενότητα της παράταξής μας. Η πολιτική δεοντολογία επιτάσσει στον κ. Τσουμάνη να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές. Η “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα”, η μεγάλη παράταξη του δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο έχοντας σαν παρακαταθήκη το έργο που έχει επιτελέσει τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου.

Σχετικά άρθρα

Οι εκλογές του κέντρου και των παράκεντρων

Με σεβασμό στα πολυτιμότερα συλλογικά αγαθά μας

Ηπειρωτικός Αγών

«Δε ρητορεύουμε την αλλαγή, φέρνουμε την αλλαγή»